Dark Lady, tuttujen kesken rouva laardi tai rouva Lötjönen on saksanmaalta suomeen raahattu otus. Kaunis, mäyräkoiran mallinen tamma. Suvussa saattaa olla rusakkoa, ainakin rouvan korvien koosta päätellen. Lötjönen on 14 vuotias ja asustaa eteläisessä suomessa heinäkaukalojen luvatulla alueella. Rouvan vatsa todistaa asian.

 

Rouva Lötjönen on oman arvonsa tunteva musta ja iso puoliveri. Se on äärettömän älykäs (ainakin omasta mielestään) ja opettaakin omaa tätiä olemaan. Sen vatsa on tohjona, tädin elämästä kertoo ehken se, että rouva Laardin vatsavaiva on ainoa laatuaan suomessa. Maailmalla samanlaisia tunnetaan jokunen. Siis Rouva Laardin täti on onnenmyyrä :). Lötjönen on hypännyt isoja esteitä menneisyydessään ja koulupuolellakin on tuloksia tullut. Tosin oman tädin kanssa rouva Lötjönen haluaa yleensä esittää tuomarille pelkkää laukkaa, lienee pitää sitä parhaimpana askellajinaan?

 

Rouva Lötjönen rakastaa syömistä, se rakastaa porkkanoita ja syö heinääkin 25 kiloa päivässä. Rouva Lötjönen on vähän paksu.

 

Rouva Lötjösen täti taas valvoo yönsä töissä, jotta Lötjöselle voidaan ostaa taas sitä "sika halpaa" lisäravinnetta joka pelastaa rouvan jalat tai rouva voidaan raahata klinikalle viettämään viikonloppua koska sen korvat olivat vähän hassusti vinossa. Rouvan täti on hulluna rouvaan ja rouva tietää sen.